Det är lite luddigt just nu. Vad hände i mars 2013? Kanske alldeles för mycket? Förmodligen inte, jag börjar tro att jag klara vad som helst. Jag står ju fortfarande på benen efter förra våren, sommaren, vintern och vad som komma skall känns idag som "piece of cake". 

Mars var en månad med v.ä.l.d.i.g.t mycket jobb, för KJ's del. Så här i efterhand förstår jag inte hur två människor som känt varandra så kort tid fixade det. Häftigt helt enkelt. 

Utöver all tid som lades på jobb så var också kalas något vi sprang på stup i kvarten, det viktigaste av allt var att lilleman fyllde 1 år under mars månad! Vår lilla kille (stora kille!). Lillemans 1-årsdag firades med pannkakstårta och promenad till Wämöparken, det var fantastiskt fint väder den dagen! Vi hade kalas tillsammans med han kusin som fyllde 1 år veckan efter. 

Vi satsade på kvalité den tiden vi fick tillsammans - vilket för oss är att laga mat tillsammans, ta ett glas rött och snacka om allt. 

Tanken var att vi skulle bo i KJ's lägenhet men vi kollade ändå lite då och då ifall det skulle dyka upp något annat lite större. Mer om det i april, och då även failet med överraskningen till 30-åringen! 






Kommentera

Publiceras ej